Plas prostitucioni në Tiranë Ja si i fitojnë klientët dhe si bëhet pazari
Kuriozitete — May 13, 2017 at 1:05 am

Plas prostitucioni në Tiranë Ja si i fitojnë klientët dhe si bëhet pazari

Prostitucioni është konsideruar si një fenomen i paligjshëm në vende të shumta të botës dhe në Shqipëri duket të jetë prezent dhe nuk do të ndalet. Kemi publikuar shpesh mesazhe të ardhura në redaksi, ku persona të caktuar ushtrojnë një “biznes” të paligjshëm, por fotot që kanë mbërritur së fundmi në redaksinë tonë kanë treguar më shumë. Ka qenë një i ri ai që ka bërë publike rastin e një vajze të quajtur Xhulia, e cila ofron 50 euro seks përfshirë kokainë gjatë aktit per te vazhduar leximin eplot kliko ne reklam…