Politikani Serb valvitë flamurin e Kosovës midis Beogradi, kurse Shqiptarët e hoqin atë!
Lajme — February 14, 2018 at 11:55 am

Politikani Serb valvitë flamurin e Kosovës midis Beogradi, kurse Shqiptarët e hoqin atë!

Në mbledhjen e djeshme të Komisionit Parlamentar të Kuvendit të Serbisë lidhur me gjendjen në Kosovë, deputetët e opozitës kanë shprehur kundërshtimet e tyre në lidhje me Listën Serbe, se pse kjo parti ka hyrë në koalicion me, siç e quajtën ata, një kriminel lufte si Ramush Haradinaj.Drecun i ka dhënë një paralajmërim Damajnoviq, pas të cili ky i fundit e quajti Drecun hipokrit.Momentin e dhurimit të flamurit të Kosovës Drecunit e gjeni nga minuta e 17-të.Shtypni në (reklam) poshtë dhe ju hapen pamjet: