Prezantuesja shqiptare në siklet, i del gjoksi live në emision, ja kjo video ekskluzive….
Show Biz — March 12, 2018 at 1:03 am

Prezantuesja shqiptare në siklet, i del gjoksi live në emision, ja kjo video ekskluzive….

Prezantuesja shqiptare në siklet, i del gjoksi live në emision….Një prezantuese shqiptare e cila është shfaqur në një emision ku kishte shumë media dhe që për pak minuta ajo u bë shumë e përfolur edhe e komentuar. Për deri sa ajo ishte në prani me publikun asaj i ndodhi ajo që nuk e priti, për një çast ajo filloi që ti zhvishet bluza që kishte veshur dhe filloi të ti zbulohet gjoksi , por që ajo nuk e kishte vrenjtur fare deri në atë moment kur publiku reagoi, shtypni posht reklamen dhe ju hapet kjo video ekskluzive: