Prostituta shqiptare i dha pazar të lartë, por nuk do ta besoni çfarë i bëri klienti (VIDEO)
Lajme — January 13, 2018 at 11:47 am

Prostituta shqiptare i dha pazar të lartë, por nuk do ta besoni çfarë i bëri klienti (VIDEO)

Një klient duke mbetur i pakënaqur nga performanca seksuale dhe pagesa që duhet të kryente, ka dhunuar fizikisht një prostitutë shqiptare.Mediat italiane shkruajnë se vajza shqiptare, 25-vjeçe, emri e të cilës nuk dihet, u kontaktua përmes internetit nga një klient dhe lanë takim në banesën e këtij të fundit në periferi të Sienës.
Mirëpo, me të ‘mbaruar punë’, klienti nuk është kënaqur me çmimin që i ka thënë vajza dhe e ka sulmuar fizikisht, duke e goditur me grushte.
Referuar të njëjtave burime, tregohet se pavarësisht dhunës së ushtruar, 25-vjeçarja ka arritur të shpëtojë dhe është larguar me shpejtësi nga banesa e tij.
Mësohet se kanë qenë kalimtarët e rastit të cilës i kanë dhënë ndihmë, duke njoftuar policinë dhe ambulancën.
Hetimet e policisë italiane, bënë me dije, se skena e dhunës ndaj shqiptares ka ndodhur në prani edhe të dy meshkujve të tjerë.
Klikoni me poshte mbi rekalm dhe ndiqni videon e kesaj ngjarje…