Ramush Haradinaj thyen derën e zyrës nga nervoza, i vonohen 2 ministra (Video)
Lajme — September 13, 2017 at 6:12 pm

Ramush Haradinaj thyen derën e zyrës nga nervoza, i vonohen 2 ministra (Video)

Haradinaj nuk e ka filluar mbarë punën si kryeministër. Më të dalë në zyrat e Qeverisë, kanë filluar problemet e para dhe është shfaqur niveli i lartë i agresivitetit që e karakterizon.
Ramushi njeh veten për njeri jashtëzakonisht rigoroz, ka thyer derën e zyrës së tij pasi që dy ministrat e kabinetit të tij nuk janë paraqitur në zyrë në ora 06:45.
“Ku jon mësu këta kështu?! Ora 7 e s’janë kërka. Le ta lojn alarmin ose kom me i largu prej qeverisë” tha Haradinaj, pasi e ka shqelmuar derën e zyrës, të cilën e ka ndarë në dysh
KLIKO ME POSHTE PER ME SHUM DETAJE