Rasti tronditës në Shqipëri/ 20 vjeçarja mardhenie me vjehrrin se nuk bënte dot fëmijë me burrin
Lajme — February 13, 2018 at 11:27 pm

Rasti tronditës në Shqipëri/ 20 vjeçarja mardhenie me vjehrrin se nuk bënte dot fëmijë me burrin

Në Shqipëri, ndoshta tek fqinjet e kusherinjve tane. Rastin e zbulon psikologia Denada Toce, e cila ka folur me gazetarin e “Le Iene”, per historine e Alfredit qe sot është 25-vjeçar dhe pret që Margarita të rritet edhe pak e të martohen zyrtarisht.Por ajo ka treguar edhe per nje vajze qe e ka takuar 3 vjet me pare, e cila nuk mund te bente femije me burrin, dhe ky i fundit, e lejoi te kryente marredhenie seksuale me babane e tij, pra vajza me vjehrrin.
SHIKO VIDEON E TURPIT DUKE KLIKUAR ME POSHTE MBI REKLAM.↓.