Rich Kids In Tirana
Lajme — January 13, 2018 at 11:11 am

Rich Kids In Tirana

Imazhe të tjera tërheqëse përfshijnë një vajzë duke u fotografuar pranë një Mercedesi së bashku e shoqëruar nga një tigër.

Nga makinat e tyre super luksoze dhe koleksionet e stolive prej ari, të kreatorit Harry Winston, këta individë nuk kanë asnjë shqetësim për ekspozimin e parave të tyre.