Rrëfimi: Bëri se#s me të pasi erdhi me pushime në Kosovë, por ajo çka kuptoi për të e la pa fjalë
Lajme — April 16, 2018 at 10:14 pm

Rrëfimi: Bëri se#s me të pasi erdhi me pushime në Kosovë, por ajo çka kuptoi për të e la pa fjalë

Një vajzë nga Kosova ka vendosur ta rrëfejë historinë e saj dhe si e ka kuptuar se djali me të cilin vendosi të ndante gjithcka, kishte fëmijë. Këtë e kuptoi nëpërmjet telefonit…
Rrëfimi:Historia filloi kështu, unë ika nga Kosova në fillim të luftës, pasi shtëpia u dogj. Nëna më mori dhe ikëm për në Francë, babi më la në moshë te re, unë jetoja vetëm me nënën në periferi të Prishtinës.Shtypni ne linkun me poshte dhe lexoni rrefimin e plote…

link