Sali Berisha vrau te gjithë familjen HAKLAJ, shkaku ishte UÇK dhe miliona euro?
Lajme — September 13, 2017 at 7:32 am

Sali Berisha vrau te gjithë familjen HAKLAJ, shkaku ishte UÇK dhe miliona euro?

Kemi dëgjuar prej 4 vitesh, që Sali Berisha vishet me antiplumb. Sipas burimeve nga brenda eskortës së tij, frika e Berishës ka lidhje me historinë e tij të përgjakur me familjen “Haklaj” njofton Zerishqiptar.info
Ka qenë Sali Berisha, personi i cili, thjeshtë dhe vetëm për egoizëm e cinizëm katundaresk, për të mos parë si “komandant” përveç vetes, askënd nga fiset apo njerëzit e Tropojës.Ka sulmuar fisin “Haklaj”, i cili në vitet 1990-1999, u shfaq si fis dominues në Tropojë
SHIKOJENI HISTORINE NE VIDEO, KLIKO ME POSHTE:

VIDEO