Seks për 150 euro faqja shqiptare me pullë të kuqe online po çmend rrjetin !
Lajme — April 16, 2018 at 10:06 am

Seks për 150 euro faqja shqiptare me pullë të kuqe online po çmend rrjetin !

Autorja 34-vjeçare që e kishte kthyer apartamentin në një fole për ushtrimin e seksit virtual me shtetas të huaj dhe shqiptarë e kishte kthyer atë në një biznes të vërtetë. Policia ditën e sotëm ka zbuluar dhe shkatërruar një rrjet prostitucioni online si dhe ka vënë në pranga autoren 34-vjeçare dhe 8 punëtoret e saj. Tutorja e kishte kthyer shtëpinë e saj të gjendur tek “Komuna e Parisit” në Tiranë, një bordello të vërtetë. Gjatë bastisjes nga policia në ambientet e dhomave janë gjetur pranga, dhe lodra seksi të cilat i përdornin vajzat gjatë punës. Policia bën me dije se vajzat shqiptare kishin një faqe të dedikuar në internet, tek e cila mund të abonoheshin klientë nga e gjithë bota. Klikoni linkun poshtë dhe automatikisht ju shfaqen detajet – kujdess vetδm për të rritur.