Shefi vendos kamera në zyrë – Shokohet kur sheh se si sekretaresha i përgdit kafen !
Kuriozitete — April 21, 2018 at 4:35 pm

Shefi vendos kamera në zyrë – Shokohet kur sheh se si sekretaresha i përgdit kafen !

Një biznesmenn zbuloi një situatë të pazakontë në zyrat e tij, teksa po kontrollonte në fund të ditës atë që kamerat kishin kapur. Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në këto pamjee shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë. A ju shkon ne mendje ndonje gje se me cka e ka bere kafene? Mirëpo, në këto pammjee shikohett edhe momenti kur ajo ja bën kafenë me… Detajet dhe pamjet nga kamerat e sigurisë i gjeni në lidhjen poshtë. E çmendur!