Shfaqet një Dragonë shikojeni se si fluturon lirshëm neper qiell ( VIDEO )
Show Biz — January 13, 2018 at 5:00 pm

Shfaqet një Dragonë shikojeni se si fluturon lirshëm neper qiell ( VIDEO )

Deri më sot dragonjtë kanë ekzistuar vetëm në librat fantastiko-shkencorë dhe në filma, të cilat janë krijesa mistike që mund të fluturojnë dhe nxjerrin zjarr nga goja.
Por besojeni ose jo një krijesë e tillë është filmuar në kufirin mes Laosit dhe Kinës. Ekspertët theksojnë se këto krijesa kanë ekzistuar para 600 milionë vjetësh dhe tashmë ato mund të kenë dalë sërish në skenë.
Klikoni me poshtë mbi Reklam dhe shikoni videon e plotë

VIDEO