Shikoni gjestin më të fundit që ka bërë Eliza Dushku për Shqipërinë
Show Biz — May 3, 2017 at 11:59 pm

Shikoni gjestin më të fundit që ka bërë Eliza Dushku për Shqipërinë


Bashkë me lajmin ajo ka postuar edhe një fotografi ku ka të veshur fanellën e këtij organizimi shqiptar, World Paragliding Accuracy Championship.

Aktorja shqiptare me famë botërore, Eliza Dushku, këtë javë do të jetë në vendin e saj të lindjes, në Shqipëri. Ajo vetë ka treguar në rrjetin e saj social se do të jetë e pranishme në Shqipëri për një vizitë si dhe për të qenë pjesë e një eventi parashutizmi.

“Ju kujtohen ca pamja të bregdetit dhe maleve shqiptare në dokumentarin tim? Ato i ka realizuar Alketa Islami, dhe do të jem e pranishme në ngjarjen e organizuar nga ai” ka shkruar Eliza. Ajo falënderon të gjithë njerëzit që janë pjesë e jetës së saj dhe thotë se është e lumtur dhe krenare me origjinën e saj shqiptare, shkruan KultPlus.

Bashkë me lajmin ajo ka postuar edhe një fotografi ku ka të veshur fanellën e këtij organizimi shqiptar, World Paragliding Accuracy Championship.