Shkoi tek motra për t’i zgjidhur hallet! Zbulohet si i vrau shqiptari nga Kosova gruan dhe kunatën lezhjane
Lajme — January 12, 2018 at 9:52 am

Shkoi tek motra për t’i zgjidhur hallet! Zbulohet si i vrau shqiptari nga Kosova gruan dhe kunatën lezhjane

Zbulohen të tjera hollësi nga krimi makabër në Zvicër. Si i vrau me thikë Ruzhdi Buzhala nga Kosova Almën, gruan e tij nga Lezha, dhe Ildën, motrën e saj që erdhi nga Franca. Policia nuk e mori në mbrojtje gruan e vrasësit që kishte qenë i martuar edhe më parë në Kosovë. Vrasja e dy motrave nga Ishulli i Lezhës, Alma dhe Ilda ka tronditur mbarë opinionin publik jo vetëm në vendin tonë, por edhe në Francë dhe Zvicër, konkretisht në vendbanimet e dy grave viktima. Tashmë janë fqinjët e Almës, gruas së agresorit që kanë hedhur dritë mbi jetën në çift mes gruas 38 vjeçare Almës dhe Ruzhdi Buzhalës. Ata kanë treguar se bëhet fjalë për një dhunë sistematike të burrit nga Kosova mbi Almën, që e kishte grua të dytë.
Per te shikuar ngjarjen e plote , klikoni ne reklamen me poshte:

Teksti