Shmangni kancerin e zorrës së trashë duke eleminuar këto ushqimee
Lajme — January 13, 2018 at 3:07 am

Shmangni kancerin e zorrës së trashë duke eleminuar këto ushqimee

Kanceri i zorrës së trashë është një nga llojet më të zakonshme të kancerit. Edhe pse jo aq vdekjeprurëse si të tjerët, është ende i rrezikshëm dhe duhet të kapet sa më shpejt që të jetë e mundur.Zorra e trashë është një organ i rëndësishëm i cili duhet të mbahet i shëndetshëm dhe i pastër në mënyrë që çdo gjë në trup të funksionojë siç duhet.
5-10% e rasteve të kancerit të zorrës së trashë janë gjenetike, 20% nga infeksionet, 30% nga pirja e duhanit dhe 35% janë shkaktuar nga dieta e keqe dhe e sëmurë.
Pjesa tjetër e rasteve i atribuohet stilit të jetesës sonë të sëmurë. Sipas hulumtimeve, ky lloj kanceri mund të parandalohet duke shmangur disa gjëra të thjeshta që bëjmë çdo ditë.:
Klikoni me poshte mbi Reklam dhe ndiqni Perberesit qe duhet te aplikohen kunder Kancerit…

PERBERESIT