Shokuese: Ja pse dhe si ndodhen ngjarjet tragjike në QKUK
Lajme — September 13, 2017 at 6:16 pm

Shokuese: Ja pse dhe si ndodhen ngjarjet tragjike në QKUK

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka konfirmuar raportimet për dyshimet mbi gazin oksidol (N2O), si shkaku kryesor që çoi në vdekjen e pacientëve në QKUK.
Ismaili ka bërë të ditur se nuk bëhet fjalë për oksigjenin, por për oksidolin i cili është përdorur në disa salla të operacionit, për në dy prej tyre ka pasur komplikime, shkruan Gazeta Shneta.
“Pista kryesore është ky gaz. Inspektorët tanë kanë gjetur një kompani që nuk është e licenuar për këtë punë, kanë prodhuar këtë gaz pa licencë. Kompania ka licencë për import, por jo për prodhim”.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..