Shpat Kasapi: Vajzat janë çmendur pas meje, kam dhënë autografe edhe ne …
Show Biz — February 13, 2018 at 10:14 pm

Shpat Kasapi: Vajzat janë çmendur pas meje, kam dhënë autografe edhe ne …

Ndërkohë Shpati ka zbuluar gjatë intervistës së tij edhe vendet më të çuditshme ku ka dhënë autografe në trupin e vajzave: “Kam dhënë autografe në shumë vende të çuditshme, si psh në gjoksin e vajzave apo në këmbët e tyre.

Vajzat kanë bërë çmenduri për mua në kohën kur publikova albumin e parë. Periudha kur fitoja më shumë para ishte në vitet 2000”.

Shpati shte i fejuar me modelen Afërdita Dreshaj, ndërsa kohëve të fundit pati deklaruar se është në lidhje dashurie dhe se këngën e re ia ka kushtuar asaj.
(Kliko ne reklamen me poshtë dhe shiko te dashuren e re me foto)