Shqiptarja: Jam martuar me zezak, prindërit nuk e pranojnë e vras veten nëse me ndajnë nga ai
Lajme — July 17, 2017 at 7:10 pm

Shqiptarja: Jam martuar me zezak, prindërit nuk e pranojnë e vras veten nëse me ndajnë nga ai

Këto muaj ndodhem në Shqipëri dhe një mikja ime, më tha: “Pse nuk e shkruan historinë tënde? Do të të ndihmoj unë për ta botuar”. Dhe, kështu po bëj… Duke jua treguar edhe juve gjithë këtë histori më duket sikur më lehtësoni dhimbjen, sikur po bisedoj me një shoqe që më kupton, edhe pse nuk njihemi.

Jam një vajzë që kam lindur në Tiranë. Prindërit e mi, në vitet ’97, emigruan në Angli si kosovarë, ashtu siç bënin edhe shumë shqiptarë të tjerë në atë kohë. Unë atëhere isha vetëm pesë vjeçe dhe u rrita e u edukova në një mentalitet tjetër, ndryshe nga këtu..
Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..