Shqiptarja nga Lezha: Virgjërinë e humba me burrin, por më pas shkova me 16 meshkuj sepse…
Life Style — December 5, 2017 at 9:22 am

Shqiptarja nga Lezha: Virgjërinë e humba me burrin, por më pas shkova me 16 meshkuj sepse…

Një histori devijance seksuale është rrëfyer nga një 46-vjeçare. Ja rrëfimi i pazakontë për faqen tonë në Facebook “ShkodraNews”. Virgjërinë e kam humbur me burrin, madje në natën tonë të parë të dasmës. Nuk më pëlqeu si përvojë, më kujtohet se kisha shumë shqetësime dhe dhimbje. E prej atij momenti marrëdhëniet seksuale më burrin nisa t’i shihja si detyrim. Por gjërat ndryshuan kur u bëra 35 vjeçe. Kur ikim familjarisht në Itali për një jetë më të mirë. Burri punonte gjithë kohën, unë mbaja fëmijët në shtëpi. Pas 1 viti zura disa shoqe italiane dhe nisa të dal me ta kur fëmijët ishin në kopësht e shkollë. Njoha të dashurin e parë, me të cilin shkova direkt se e ndjeva direkt. Kaq doja dhe prej vitesh kam një jetë të gjallë seksuale e deri më sot kam shkuar me 16 meshkuj të ndryshëm. Sepse u përpoqa të gjeja përmbushjen seksuale me burrin, por nuk pata prapë sukses. Shiko videon duke klikuar me poshte mbi reklam.