Sinanit i kërkojnë ta puthë Andrrën “live”, përgjigjja e tij do ju lërë pa fjalë
Lajme — February 13, 2018 at 4:06 pm

Sinanit i kërkojnë ta puthë Andrrën “live”, përgjigjja e tij do ju lërë pa fjalë

Sinan Hoxha dhe Andrra Destani janë kthyer në një nga çiftet më të dashur në sytë e publikut.Së fundmi ata kanë qenë të ftuar së fundmi në emisionin “n’Kosovë show”, së bashku me Sabri Fejzullahun dhe bashkëshorten e tij Nera.
Ajo që ka bërë përshtypje ishte kërkesa e moderatorit i cili në fund i ka kërkuar Sinanit dhe Andrrës të putheshin. “Unë jam përpara ‘prindërve’ të mi këtu. Do i marr leje babit dhe mamit tim”, është përgjigjur Sinani.“E lejojmë patjetër”, tha Sabriu dhe Nera ndërsa Andrra dhe Sinani dhanë një puthje që u shoqërua me duartrokitje nga të pranishmit.Klikoni me poshte mbi Foto reklam per ta ndjekur fotografine duke u puthur Adrrra me Sinanin

FOTOREKLAMA