SKANDALOZE: Kujdës mishi i bardhë në Kosovë mund të jetë i minjve.
Lajme — July 16, 2017 at 9:19 pm

SKANDALOZE: Kujdës mishi i bardhë në Kosovë mund të jetë i minjve.

Ne Kosova po importohet gjithçka, kohet e fundit ka dyshime te forta se mishi i bardhe nuk është i lopës por i minjve, dhe kjo sigurisht qe është skandaloze.

Disa analize te bëra dite me pare ngrehin dyshime se mishi i bardh nuk është i lopës por i minjve te cilët importohen nga shteti i Majlazis.

Ne Majlazi gjendet një ishull ku mijtë janë me përmasa gjigante thuajse sa një mace.

E vërteta e këtij lajmi pritet te konfirmohet ne ditët ne vazhdim.