Skandaloze: Ministri serb e ‘prenë’ flamurin e Kosovës, e vendos atë të Serbisë (Pamje)
Lajme — February 14, 2018 at 11:58 am

Skandaloze: Ministri serb e ‘prenë’ flamurin e Kosovës, e vendos atë të Serbisë (Pamje)

Gradimir Mikiq dhe Begzad Sinani mbi funksionimin e vetëqeverisjes lokale, kushtet e jetës, problemet më të mëdha dhe hapat për të zgjidhur problemet.
Por ajo çfarë bie në sy në komunikatën e dërguar nga Ministria që e udhëheqë Jevtiqi është “prerja” e fotografive aty ku duken simbolet e shtetit të Kosovës.
Shtypni në (reklam) poshtë dhe ju hapen pamjet: