Skandaloze:STUDENTJA NGA KOSOVA DUKE MARRË KOKAIN NË FAKULTET.(VIDEO)
Lajme, Life Style — December 2, 2017 at 12:01 am

Skandaloze:STUDENTJA NGA KOSOVA DUKE MARRË KOKAIN NË FAKULTET.(VIDEO)

je video skandaloze po shperndahet me te madhe ne facebook, ku nje vajze e re dyshohet se eshte duke konsumuar mjete narkotike.
Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është:Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetës;Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror;
Zhvillimi tek nxënësit etj.Por si duket shkollat tona nuk po i kryejn me keto funksione.
Duke klikuar me poshte mbi reklame ju mund ta shikoni Videon e kesaj ngjarje te tmerrshme

VIDEOLINKU