Super skedina per sod Urojm qe te kemi fat
Sport — October 29, 2017 at 12:40 pm

Super skedina per sod Urojm qe te kemi fat

Sod kemi marre ca ndeshje te analizuar dhe besojm qe do tia qellojme,siguria eshte mbi 90% mirpo ju sugjerojm qe mos te veni bast me para te medha.
NAPOLI- SASSUOLO 1-1&3+ (Vendasi udheheq ne ndeshje nga pjesa e pare deri ne fund dhe ne ndeshje bien se paku 3 gola) kuota 1.7
MLADA BOLESLAV- VYSOCINA JIHLAVA 3+ (ne ndeshje bien se paku 3 gola) kuota 1.6
FC SLOVACKO- SLAVIA P. 2 (Musafiri e fiton ndeshjen) kuota 1.7
BRAGA – Chaves 1-1 (Vendasi udheheq ne ndeshje nga pjesa e pare deri ne fund ) kuota 2.35
STANDARD – WAASLAND-BEVEREN 3 (ne ndeshje bien se paku 3 gola) kuota 1.65
TORINO – Cagliari 1&3+ (Vendasi fiton ndeshjen dhe se paku bien 3 gola ne ndeshje) kuota 2.35
Klikoni me poshte mbi reklame per te marre nje ndeshje te sigurt 2-1 me kuoten 27