Tani Gjithçka u Zbulua: Francezet e tregojnë të vërtetën, publikohen pamjet e vërteta nga burgu i Marsejës kur masakrohet Florenc Beqiraj, këto janë personat që e kan bërë krimin (Pamje)
Lajme, Life Style — December 29, 2017 at 4:10 pm

Tani Gjithçka u Zbulua: Francezet e tregojnë të vërtetën, publikohen pamjet e vërteta nga burgu i Marsejës kur masakrohet Florenc Beqiraj, këto janë personat që e kan bërë krimin (Pamje)

Tani Gjithçka u Zbulua: Francezet e tregojnë të vërtetën, publikohen pamjet e vërteta nga burgu i Marsejës kur masakrohet Florenc Beqiraj, këto janë personat që e kan bërë krimin (Pamje)
Florenc Beqiraj, i riu shkodran i masakruar në një burg të Marsejës, 23-vjeçari ishte në Francë prej dy vitesh e po përpiqej të përfitonte azilin. Ai është ndaluar nga policia dhe për munges dokumentacioni përfundoi në burg.
Ku dhe aty u masakrua nga disa persona, në fillim nuk dihej se kush e bëri këtë krim, por pas gjithë hulumtimeve që janë bërë, më në fund francezet e tregojnë të vërtetën, dhe është publikuar video e vërtet nga burgu kur masakrohet Florenci, po ashtu janë zbuluar edhe personat që e kan bërë këtë krim, ju sjellim edhe këto pamje kur ndodhi krimi i rëndë, shtypni posht reklamen dhe menjëher ju hapet video, nëse je i dobët mos e shiko: