“Të kam tradhëtuar me motrën tënde”, burri i shkruan letër gruas, por përgjigjia që merr e lë pa fjalë
Kuriozitete — August 2, 2017 at 8:03 am

“Të kam tradhëtuar me motrën tënde”, burri i shkruan letër gruas, por përgjigjia që merr e lë pa fjalë

Një burrë ka vendosur t’i shkruajë një letër gruas së tij,ku i thotë se e ka tradhëtuar me motrën e saj dhe pas gjithë kësaj do të largohet.
Por përgjigjia që i ka kthyer ajo e ka lënë pa fjalë.
Letra e ish-gruas:
“I dashur ish-burrë,
Asgjë nuk e ka bërë ditën time më të bukur veçse marrja e letrës tënde. Eshtë e vërtetë që kemi qenë të martuar për 7 vjet, por tani ky burrë i mirë është shumë larg atij që ka qenë.
Për të lexuar fjalimin e plotë klikoni në reklamën më poshtë, na ndiqni.