Trondit me këto fjalë Adelina Ismaili: Tregon tmerrin e jetës se saj!
Lajme, Show Biz — February 13, 2018 at 12:01 am

Trondit me këto fjalë Adelina Ismaili: Tregon tmerrin e jetës se saj!

Këngëtarja Adelina Ismaili për shumë vite ishte një prej këngëtarëve me aktive të estradës me muzikat dhe hitet e saj. Adelina në një intervist ka rrëfyer për jetën e saj ku dhe tregoi disa probleme që ka pasur në të kaluarën deri sa ka arritur në këtë vend ku është sot. Ndërsa Ajo në intervist tregoi edhe sekretin e jetës që nuk e ka treguar kurr deri sot, ajo flet për momentet që ka kaluar në gurbet, që në disa klube të nates në zvicer dhe gjermani pronaret e kishin detyruar që kjo tju ulet në preher, por edhe më e keqja qe ajo me ata të bëj….shtypni posht reklamen dhe ju hapet video e intervistës shokuese: