Tronditë Adelina 24 vjeçare: Ja si me shiti gjyshi im në deti, por kur i dashuri im e kuptoi ai mua më…
Kuriozitete — September 13, 2017 at 10:45 am

Tronditë Adelina 24 vjeçare: Ja si me shiti gjyshi im në deti, por kur i dashuri im e kuptoi ai mua më…

Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, si u shit nga gjyshja e si burri e detyroi të prostituonte.
“Isha 20 vjeçe dhe jetoja në një fshat, emrin nuk po e them sepse më njohin të gjithë mua dhe familjen. Bëja një jetë të varfër, le të themi mbijetesë. Por gjërat u përkeqësuan kur më vdiq babai dhe askush nuk e përkrahu familjen time. Kështu që u detyrova të shkoja të jetoja me gjyshen.
Pas dy muajsh jetesë me gjyshen aty në fshat, fshati jem është kufitar me Malin e Zi, gjyshja më shet. Po, po më shet tek një familje malazeze.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..