U dëgjuan rënkime seksi gjatë transmetimit “live”, ja çfarë bën spikerja
Lajme — April 16, 2018 at 10:03 am

U dëgjuan rënkime seksi gjatë transmetimit “live”, ja çfarë bën spikerja

Kjo video është bërë shumë shpejt virale në rrjet. Transmetimi live i një prej televizioneve lokale në SHBA është ndërprerë pas shfaqjes së një audio erotike. Pasi në momentin që spikerja Stephania Jimenez po fliste, në transmetim janë dëgjuar rënkime të një mashkulli dhe femre të cilët po kryenin marrëdhënie seksuale. Mësohet se spikerja u ka kërkuar menjëherë falje shikuesve për incidentin në fjalë dhe ka vazhduar normalisht programacioni.Më vonë, mësohet se zëri i mashkullit ishte i një prej punonjësve të televizionit, por identiteti nuk është mësuar akoma. Hapeni foton dhe shikoni VIDEON ↓