Vajza nga Shkodra rrëfen tmerrin: ‘Dashnori i mamit zhvishej para meje dhee…’
Uncategorized — January 9, 2018 at 12:54 am

Vajza nga Shkodra rrëfen tmerrin: ‘Dashnori i mamit zhvishej para meje dhee…’

Vajza nga Shkodra rrëfen tmerrin: ‘Dashnori i mamit zhvishej para meje dhe…’
Ishte 13 vjeçe kur u ngacmua dhe abuzua seksualisht në shtëpinë e saj nga partneri i së ëmës.
Një vajzë shkodrane ka treguar historinë e tmerrshme të jetës së saj për “ShkodraNews”.
Klikoni me poshte mbi Reklam dhe pas 3 sekondave ju hapet Historia dhe RRefimi i plote nga Vazja…

RREFIMIPLOT