Valentino Corleone : Ju premtova, shikoni videon e 2 nga Beogradi, do vazhdoj prap sepse mjaft kam heshtur..
Show Biz — February 13, 2018 at 11:36 pm

Valentino Corleone : Ju premtova, shikoni videon e 2 nga Beogradi, do vazhdoj prap sepse mjaft kam heshtur..

Valentino Corleone, i njohur si princ vali Corleone nga Gjilani, është kapur nga paparaci duke ndërruar target e veturës së tij, për të hyrë në territorin e Serbisë. Corleone është fotografuar nga paparacit duke ndërruar vet target e automjetit, beprim ky që e bëjnë të gjithë shtetasit e Kosovës meqë Serbia nuk i njeh ende target RKS. Ai ka postuar videon tjeter te vip qe ishte se bashku me te atje, sepse ajo kishte deshire te ishte larg syve te njerezve. Per me shume shtypeni reklamen me poshte dhe shikoni se kush eshte VIP qe ai ka qene ne beograd se bashku me te..