Vedati i ‘Stupcave’ dërgohet në spital (pamje)
Lajme — May 11, 2018 at 8:10 pm

Vedati i ‘Stupcave’ dërgohet në spital (pamje)

Ditën e sotme, bëri bujë lajmi për arrestimin e aktorit të njohur të “Stupcave” Mensur Sfaqiu, pasi që siç mësohet u gjetën disa lëndë të lëngshme të dyshuara në veturën e tij.

Ndërsa ditën e djeshme, Vedati kishte publikuar një imazh direkt nga njëri repart i Spitalit ku ishte shtrirë për të dhënë gjakë, një gjest mjaft i admirueshëm nga ana e tij.

“O po mir oj naneee ,jepni gjak se po ta thejke qokolada e langje , dhuro gjak,shpëto jetë

Transfuzioni i Gjakut Prishtinë”, ishte përshkrimi që i kishte lënë foto, shkruan Kosovarja: klikoni videon me poshte dhe pritni pas 5 sec hapet videoja…