Veteranit të UÇK-së i ndodh më e keqja, tronditet kur e kupton këtë gjë (Video)
Lajme — January 14, 2018 at 11:15 am

Veteranit të UÇK-së i ndodh më e keqja, tronditet kur e kupton këtë gjë (Video)

Në disa rreshta të librit “Drenica djep i UÇK-së dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë mbi Video Reklam keni mundesi të shikoni videon:

VIDEO