Video që po çmend rrjetin/ Testoi besnikërinë e të fejuarit, ja se çfarë bën ai me dy femra ( VIDEO )
Show Biz — May 10, 2018 at 5:03 pm

Video që po çmend rrjetin/ Testoi besnikërinë e të fejuarit, ja se çfarë bën ai me dy femra ( VIDEO )

Një vajzë vendosi që të testonte besnikërinë e të fejuarit të saj, por i doli si mos më keq. Ajo i dërgon dy modele që ta joshin dhe të shikojë se çfarë reagimi do të bëjë ai, por nuk e kishte menduar se do të ndodhte ajo që nuk donte ta shikonte kurrë në jetën e saj. Gjithçka u transmetua në emision live dhe i fejuari i saj doli si mos më keq nga e gjitha kjo, duke u “masakruar” nga të pranishmit në sallë. Shiko videon, duke shtypur hapësirën me poshtë: