Vjen një tjetër lajm i keq për Ramush Haradinaj, si do të veprojë ai?
Lajme — September 13, 2017 at 10:18 am

Vjen një tjetër lajm i keq për Ramush Haradinaj, si do të veprojë ai?

Demarkacioni i vijës kufitare me Malin e Zi, vazhdon të mbetet një nga çështjet e pazgjidhura edhe për Qeverinë e re të Kosovës.
Kryeministri Ramush Haradinaj, që në mbledhjen e parë të Qeverisë së re të Kosovës, shkarkoi Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, që udhëhiqej nga Murat Meha.
Sipas Haradinajt, Komisioni i ri, i cili do të emërohet, do të punojë që t’i sjell Qeverisë të gjeturat për punët rreth shënimit të kufirit me Republikën e Malit të Zi.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..