Vlora Dumoshi i’a kthen Shkumbin Kryeziut: Me ke tradhtuar shumë here, por ajo e fundit ishte “kapaku”
Show Biz — February 13, 2018 at 10:01 pm

Vlora Dumoshi i’a kthen Shkumbin Kryeziut: Me ke tradhtuar shumë here, por ajo e fundit ishte “kapaku”

Shkumbin Kryeziu dite me par tha se me bashkëshorten e pare Vlora Dumoshin eshte ndare për shkak se këndvështrimi për artin ishte i ndryshëm, ndërsa Vlora ka demantuar këto fjale duke thëne se ai e ka tradhtuar disa here.
“Ishte një tradhti e shumëfishte, por unë sakrifikova për fëmijët e mi me te cilët jam krenar”
“Unë edhe pas ndarjes nga Shkumbini kam vazhduar te jetoj me familjen e ti”
Kapaku ishte tradhetija e fundit, isha bere nene dhe nuk mund te duroja aq shumë, gëzohem qe ai është i lumtur dhe te dyte kemi vazhduar rrugëtimin ton për jetën
Per te shikuar pergjigjen e plote te Vlora Dumoshit , kliko mbi reklamen me poshte: