Zajmina / Si ma futën në çdo vend kënaqesi e paharrueshme me dy shokët e…..
Uncategorized — December 7, 2017 at 4:41 pm

Zajmina / Si ma futën në çdo vend kënaqesi e paharrueshme me dy shokët e…..

Zajmina / Si ma futën në çdo vend kënaqesi e paharrueshme me dy shokët e…..
Jam Zajmina 28 vjec.Jetoj ne Tirane bashke me burrin me te cilin kam 5 vjet qe jam martuar.Nje mbasdite kisha dale me disa shoqe te punes per kafe ne nje lokal.Pasi u ulem dhe beme porosine vura re se aty ishin dhe dy shoke te burrit tim “Me qini,me qini forte u thosha…qijani gruan shokut”“Oh kurve do ti cajme vrimat me thoshin ata” dhe shtynin karat me force sa ndjeja bolet qe me perplaseshin…….kliko ne reklam per vazhdim…..